Neuropromenaden

I år skulle vår förening ha deltagit i Neuropromenaden, som skulle ha gått av stapeln lördag den 9 maj - hur det nu blir är oklart i dagens läge! Alla intäkter under dagen går till forskningen och kan Swishas direkt till 90 100 75. Anmälan sker via www.neuropromenaden.se

Dag:                  lördag 9 maj

Tid:                   kl.  10.00 - 14.00

Plats:                Kilenegården, Hammarö (661 43 Hammarö)

I år deltar vår förening i Neuropromenaden, som skulle ha att gått av stapeln lördag den 9 maj - hur det nu blir är oklart i dagens läge! Neuropromenaden startade 2015 som ett initiativ från Neuro Göteborg. Intresset bland Neuros föreningar blev stort och förra året genomfördes nio promenader runt om i landet. I år väntas ännu fler föreningar arrangera en promenad.

Syftet med Neuropromenaden är att samla in pengar till forskning och medvetandegöra att en halv miljon svenskar lever med en neurologisk diagnos. Det är ett enkelt och trevligt arrangemang där deltagaren uppmanas att gå, rulla eller springa cirka två kilometer och ge en rekommenderad gåva på 100 kr/vuxen person till forskning om neurologi.

Anmälan sker via www.neuropromenaden.se. Sidan är under konstruktion och öppnar för anmälan inom en inte alltför avlägsen framtid. Det går också bra att anmäla sig direkt på plats och betala med Swish.

Alla intäkter under dagen går till forskningen och kan Swishas direkt till 90 100 75.