Strokesnack

Välkomna på Strokesnack med Neuro Jönköping-Huskvarna sista måndagen i månaden kl 14.00-15.30. Alla medlemmar i Neuro i landet är välkomna att vara med. Vi pratar om stroke och hur vi lever med den diagnosen, hur vi löser problem och hur vi får bra rehabilitering. Ibland hittar man andra ämnen som känns viktiga. Vissa gånger kan vi ta in en föredragshållare.

Juluppehåll - åter 31 januari 2022 kl 14-15.30

Måndag 31 januari deltar specialistläkare och forskare vid Umeå Universitet, Helena Fordell. Hon forskar om stroke med särskild inriktning mot neglekt och virtual reality. Hon kommer att berätta mer om sitt arbete kring berikad rehabilitering, där patienten får ett individuellt träningsprogram och med hjälp av smarta glasögon kan träna i sin hemmamiljö. Varmt välkommen!

                                                           

Anmäl dig med namn och vilken lokal Neuroförening som du är medlem i till: jonkoping-huskvarna@neuro.se så får du en Zoom länk. Har du varit med tidigare är det bara att återanvända samma länk. Ingen ny anmälan behövs.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet