Penslar, papper, akvarellfärger, vatten och dator/platta/mobil - allt som behövs för att vara med på akvarellkursen!

Digital akvarellkurs för nybörjare

Kom med i denna digitala akvarellkurs som är 1,5 timme vid tre kurstillfällen.

Anmäl ditt deltagande och betala så får du länken för att komma in i kursen. För medlemmar i Neuro är kursen gratis och för övriga är priset 400:-. Medlemskap i Neuro är 360:-.


Du behöver akvarellpapper 200-300 g/m2 ett limmat block går bra, pensel av god kvalitet i storlek ca 16, enkel moddlare och en låda med akvarellfärger. Köp i fackhandel med hobbykvalitet eller konstnärskvalitet beroende på hur mycket pengar du vill lägga.
www.westersart.se i Huskvarna har näthandel och kunnig personal. På Westers kan du köpa ett paket med det du behöver för kursen för 416:- plus frakt. Hälsa från Neuro.


När du anmäler dig får du ett kompendium med arbetsuppgifterna vi jobbar med i kursen. Vi kör varannan vecka och om du vill kan du måla mellan gångerna. Du kan alltid ställa frågor så löser vi problem tillsammans.
Om du är medlem får du Zoom länken vid anmälan. Om du inte är medlem i Neuro betalar du 400:- till BG 5287-3403 Neuro Jönköpings län så får du Zoomlänken via mail. Anmälan till 0761-661870 eller mejla till jonkopings-lan@neuro.se senast 18 okt.


Kursdatum: Fredagar 23 okt, 6 nov och 20 nov 2020 kl 11.00-12.30

Kursledare är Milvi Gotthardsson, utbildad i bild vid Högskolan för lärande och kommunikation Jönköping och andra kurser på studieförbund.

Arrangör Neuro Jönköpings län

Varmt välkomna!

Innehållsansvarig: Emma Åverling