E-hälsa

- en konferens om ökad tillgänglighet till vården.

E-hälsa är enligt SKL:s och regeringens definition, att använda elektroniska kommunikationsverktyg för att uppnå bästa möjliga hälsa. I den femte Neurorapporten som Neuroförbundet har tagit fram 2018 är begreppet E-hälsa i fokus. Undersökningen pekar på att patienterna behöver kunskapsrustas för e-hälsa. Det behövs mycket information till alla medborgare, eftersom ju faktiskt alla är presumtiva patienter eller anhöriga till patienter.  

Neuroförbundet ska tillgodose och företräda medlemmarnas intressen i 
allt. Genom insamling till Neurofonden bidrar förbundet till forskning inom neurologi. De ska kämpa för ett samhälle där alla med neurologiska diagnoser ska ha samma möjligheter som andra.

Hälsa och funktionsstöd

Regionens konsulent inom området funktionshinder  ger råd och information i frågor som rör personer med funktionsnedsättning. Huvuduppgiften är att utifrån gällande funktionshinderlagstiftning uppmärksamma rättigheter och intressen för personer med funktionsnedsättning. Målet är full delaktighet i samhällslivet och jämlikhet i levnadsvillkoren.

Neuroförbundet, Hallands Länsförbund och Hälsa och funktionsstöd, Region Halland inbjuder till konferensen E-hälsa – en konferens om ökad tillgänglighet till vården.
 
Utbildningen vänder sig till personer som lever med en neurologisk sjukdom, deras anhöriga och övriga intresserade.

Vid frågor, kontakta Yvonne Danielsson, 
tfn 035 - 14 61 11 eller e-post: yvonne.danielsson@regionhalland.se

När?     4 juni 2019, kl 12.00 – 17.30
Var?     Björkängs vägkrog, Tvååker

För medlemmar i Neuroförbundet är konferens avgiften 100 kr (inkl moms), för övriga är avgiften 200 kr (inkl moms). Betalas till Neuroförbundet bankgiro 140-9424. I priset ingår lunch, kaffe och kaka. 
 
Anmälan görs till: christina.fehrman@regionhalland.se, eller på telefon 035-14 61 03 senast den 1 juni 2019. Ange namn och kontaktuppgifter och eventuella önskemål, t ex specialkost. 

Vid återbud senare än 3 dagar innan konferensen återbetalas ej avgiften.

För detaljerat program, se bifogad inbjudan som pdf.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet