Neuro Hässleholmsbygden´s Årsmöte 2018

Den 11/3 var det äntligen dags för årsmöte i Hässleholmsbygden och då kunde vi hälsa en fullständig styrelse välkommen igen.

I vanlig ordning öppnades mötet av Karl Gustav Holmgren och vid sin sida hade han Birgitta Karlsson som sekreterare. Ca 20 medlemmar medverkade denna dag och det bjöds på smörgåstårtor och annat gott. I samband med verksamhetsberättelsen och den ekonomiska redovisningen delgavs bland annat att kapitalet för i år 2017 har varit mycket bra, att de stående aktiviteterna varit välbesökta och att informationen som har kommit ut i pappersform, mejl eller här på hemsidan har varit omtyckt. Marita Bergsten avtackades med blommor och blad, för den tid hon ägnat åt programgruppen och Neuroförbundets Komed. Kvar i programgruppen är Per Ola Persson och Malin Nimark, som dessutom röstades in som nya i styrelsen för år 2018 tillsammans med Ulla Karlsson.

Birgitta Andersson, Nils Erik Holmgren och Ronny Karlsson sitter kvar, men får även sällskap av 3 namn som man kan säga återvänder till "sina poster" i styrelsen efter 1 år på annat håll: Ronnie Carlsson som kassör, Birgitta Karlsson som sekreterare och Olof Hedberg som ordförande. Den "nygamla" styrelsen kör igång sitt första möte den 19 mars och efter det nalkas det Ombudsmöte för Neuro Skåne den 7 april. Hässleholmsbygden kommer medverka den dagen med 4 ombud + de 2 representanterna som sitter i Neuro Skånes styrelse.

Kom ihåg ALLA medlemmar runt om i Skåne, är välkomna att medverka på denna dag även om det bara är ombuden som får rösta. Se det som en ypperlig chans att möta de andra medlemmarna i Neuro Skåne.

Nu önskar vi den nya styrelsen lycka till och ser fram emot ett bra 2018. Tveka inte att höra av er vid frågor, tips eller andra önskemål till hassleholmsbygden@neuro.se