Pepparkakshus med invändig belysning. Framför huset finns en röd marsipangris, röda hjärtan, en röd och en vit ros samt en snögubbe i marsipan.

Kom och gör ätbara julfigurer!

Inför julen är ju dekoration och godis två viktiga komponenter för att få till den rätta stämningen. Huset ska krylla av tomtar, grisar, julbockar, snögubbar, änglar och julblommor. Visste du att allt detta kan göras ätbart?

Teresé visar steg för hur du tillverkar figurer och växter med hjälp av ätbara material. Du får användbara tips på hur du får till exempelvis trynet på grisen, den perfekta tomteluvan eller en riktigt verklighetstrogen julstjärna. Kursledare är Teresé Antonsson som har flera års erfarenhet av tårtkonst.

Inga förkunskaper krävs!

Dag & Tid: Onsdag 13 december kl. 13.30 - 15.00

Plats: Kansliet, Arkitektgatan 2

Avgift: 150 kr - Kursmaterial och fika ingår. Betalas till föreningens plusgiro 1 21 30-1 när du fått din plats bekräftad. Märk din betalning "Pyssel"

Deltagare: Max 8 personer

Anmälan: Senast 25 november via anmälningsformuläret nedan.

Om du har någon matallergi (t.ex. nötter, laktos) inför fikan, ange detta i så fall i kommentarsrutan i anmälningsformuläret.

Kursen genomförs i samarbete med

PS. Ta gärna med dig någon stadig låda att förvara dina färdiga figurer i under hemfärden!

Innehållsansvarig: Ann-Christin Östlund

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet