Man ser flera par dansa rullstolsdans med stående partners

Vårens träning 2022 - Rullstolsdans

Social aktivitet och träning på samma gång

Träning för dig med rörelsenedsättning.

Rullstolsdans ger träning i hela kroppen utan att slita på muskler och leder. Träningen ger dig bättre  kroppskontroll, styrka och balans. Utöver den fysiska träningen får du även en social samvaro och musikglädje.

Sista aktivitetsdag för våren: 30 maj

Dag & Tid: Måndagar kl. 17.00-19.00

Plats: Pjäshallen, B-hallen. Övre Kaserngården 8, Kviberg

Anmälan: Använd formuläret nedan, anmälan ska göras inför varje träningstillfälle under terminen. 

Avgift: 20 kr per gång för medlem, 45 kr per gång för icke medlem.
Med anledning av pandemin så kommer vi under våren att ta ut en avgift per gång man deltar istället för en terminsavgift. Betalning måste göras med swish i samband med att man kommer till träningen. 

Vi kör många olika danser inom pardans och har tränare med expertis inom olika discipliner. Du har möjlighet att antingen dansa bara för skoj skull eller satsa på tävling inom paradanssport. Oavsett vad du vill så finns våra ledare där för att hjälpa dig. Vi har nu även tillgång till stående hjälpare som är till för dig som ännu inte hittat en stående danspartner.

Tack för din anmälan. Du är välkommen till nästa träningspass, skulle passet vara fullbokat så kommer kansliet att kontakta dig. Du har väl även anmält medföljande personer? Om inte, starta om sidan och gör en anmälan till.

Tänk på att meddela i god tid om du får förhinder så att någon annan kan få din plats.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet