MS-Gympan Hösten 2021

Gruppträning speciellt anpassad för dig som har MS-diagnos. Träningen är av rehabiliterande karaktär och syftar till att bibehålla och förbättra funktion och rörelse.

Terminstart: Vecka 38 - 21 respektive 22 september

Dag & tid : Tisdagar kl.18.00 - 19.00 eller onsdagar kl. 13.30 - 14.30

Platser : Fitness 24seven Olskroken, Hökegatan 30

Intresseanmälan : Via anmälningsformuläret här på hemsidan.

Avgift : 250 kr / termin. Avgiften skall betalas in till plusgiro 1 21 30-1 i samband med din anmälan. Märk din betalning med "MS-Gympan".

OBS! Din plats är garanterad så snart du fått bekräftelse från kansliet och inbetalningen är registrerad.

Ledare för träningen är Felicia Sparrström (bilden) som är utbildad personlig tränare och kostrådgivare via The Academy, med sig har hon sin "sidekick" Ilse Benitez, en sprudlande person som finns till hands för dig som kanske behöver ett handtag. Du tränar på din egen nivå. Felicia kommer att hjälp dig att hitta vad som känns lagom. Det kommer att bli en inspirerande träning, ett nöje förenat med nytta.

De olika passen:
Tisdagar kl. 18.00: Gruppträning som jobbar med hela kroppen, individuella val på vilken intensitet och målsättning deltagaren har. Max 6 deltagare per tillfälle.
Onsdagar kl. 13.30: Anpassad PT träning i grupp. Riktar sig till dig som känner att dagtid passar bättre för träning. Även här är träningen utifrån dina förutsättningar och mål. Max 15 deltagare per tillfälle.

Tack för att du anmälde dig till MS-Gympan!

Innehållsansvarig: Ann-Christin Östlund