Välkommen till Strannegården 2021

I sommar kan Neuroförbundet Göteborg välkomna dig till Strannegården igen. Vi har passat på att utföra en hel del reparationer under förra året eftersom vi inte, av kända skäl, hade någon verksamhet.

Vi kommer att vara något restriktiva med hur många övernattande gäster/sällskap vi kan ta emot. I villan finns ett dubbelrum. I paviljongen har vi fem dubbelrum och ett enkelrum. I Lillstugan kan två personer bo.

Personalen hjälper till vid måltider och aktiviteter. De finns också tillgängliga på natten om något akut händer. Om du har vård- eller större hjälpbehov, till exempel hjälp med påklädning eller hygien, behöver du ha med dig assistent eller närstående. Om du är beviljad exempelvis hemtjänst hemma har du rätt att få denna insats även när du är bortrest. Tänk på att kontakta din biståndshandläggare i god tid före vistelsen så att du hinner få ett beslut om hemtjänst i
annan kommun.

Öppettider


Vecka 25 – 32
Ankomst måndagar. Avresa lördagar.
Under veckorna 25 – 26 och 29 – 30 är det möjligt att vistas två veckor i rad.
Vecka 32 är det fokus på aktivitet och träning. Riktas till dig som har en MS-diagnos och gillar att vara aktiv. Medlemmar med neurologiska diagnoser kan boka in sig en eller max två veckor. Ytterligare veckor kan beviljas i mån av plats.

Priser

Medlem
1 vecka, måndag – lördag 2 700 kr
2 veckor (12 nätter) 6 000 kr

Medlem i annan förening
1 vecka, måndag – lördag 3 200 kr
2 veckor (12 nätter) 6 500 kr

Personlig assistent och icke medlemmar
del i dubbelrum
1 vecka, måndag – lördag 3 900 kr
2 veckor (12 nätter) 8 000 kr

Husdjur, per vistelse efter överenskommelse endast Lillstugan) 400 kr

Daggäster
Endast efter beviljad föranmälan.
Antingen den 27 juni eller den 25 juli 
Inkl. lunch, fika och bad i poolen 150 kr