Om Ung i Neuro

Ett av projektet Föreningsutveckling i södra Sveriges mål har varit att få igång verksamhet för de medlemmar som är yngre. Nu är en arbetsgrupp igång med medlemmar i projektområdet som utarbetar en föreläsningsserie med intressanta ämnen som vänder sig till just den målgruppen.

I projektet har fokuset varit i första hand 18-35 år men även andra i ålderspann där omkring är varmt välkomna att engagera sig. Mer information kommer när innehållet är klart. Först ut kommer det att handla om relationer och samliv. Boka datumet den 24 mars så kommer mer detaljer inom kort!

Var tredje torsdag är det digital träff med trevligt umgänge. Anmäl dig via nedan formulär om du vill delta. Följande datum är inplanerade: 3 mars, 24 mars, 14 april, 5 maj, 26 maj och 16 juni. Vi ses kl 20-21.30 vid de här träffarna. Varmt välkommen!

Ev frågor kan du höra av dig till Anette Strandberg, föreningsutvecklare Neuro södra Sverige på mejl anette.strandberg@neuro.se 

Tack för din anmälan. Efter att ha bekräftat ditt medlemskap så kommer du att få ett mejl med länk till Teamsgruppen för Ung i Neuro. Detta kan ta några dagar.

Varmt välkommen önskar arbetsgruppen för Ung i Neuro!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet