Yoga hjälper mig mot MS-smärtan

Beviljade forskningsbidrag till MS inför 2020


 
 
 
 
Foto: Håkan Sjunnesson, Neuro.
 
Neurofonden
Beviljade forskningsbidrag till MS inför 2020
Hela 88 ansökningar var med och konkurrerade om årets ordinarie utdelning från Neurofonden. 32 av dem fick efter beslut i Neurofondens styrelse 6 december dela på närmare 1,8 miljoner kronor. Av dessa forskningsprojekt handlade 13 om MS.

Neurofondens utdelningar till forskning är möjliga tack vare bidrag från privatpersoner. Stort tack till alla som varit med och bidragit!

 
 
 
 
Skellefteå
Foto: Håkan Sjunnesson, Neuro.
 
ur Reflex nr 4, 2019
"Yoga hjälper mig mot MS-smärtan"
Malin Schulz: Om jag inte hade haft yogan i mitt liv så vet jag ärligt talat inte om jag hade orkat fortsätta stå ut med mig själv? Och om jag inte hade haft yogan i mitt liv tror jag på fullt allvar att ingen annan hade orkat leva med mig heller.
 
 
 
Till insamlingen
 
Enkelt att starta och att bidra
Malins insamling
"Mitt namn är Malin Holmlund och jag lever med MS sedan 9 år tillbaka. Min syster lever också med MS, sedan 24 år tillbaka."

Nu har Neuro gjort det lättare för dig som vill starta en egen insamling, till exempel till förmån för neurologisk forskning. Den nya lösningen är enkel att använda och att dela i till exempel sociala medier. Dessutom kan dina vänner lämna ett meddelande på sin insamlingssida.

Kolla in och stöd Malin Holmlunds egna insamling till Neuros verksamhet - eller starta en helt egen!
 
 
 
Neuro.se/ms
Fler nyheter om ms
 
 
 
 
Vi skickar information om MS till dig som är medlem i Neuro och som har anmält intresse för den diagnosen. Du kan avregistrera dig från våra utskick längre ner i mejlet.

Tel: 08-677 70 10
Neuro är en intresseorganisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
 
Neuros nyhetsbrev produceras med stöd från Svenska Postkodlotteriet.

Neuro, Box 4086, 171 04 Solna, Sweden
 
Email Marketing by ActiveCampaign

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet