Nu kan du se parkinsonföreläsningen i efterhand

Inspelad och textad
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌


Neuro parkinson
 
 
 
Vasaloppsåkare
 
Se föreläsningen inspelad och textad
Nu kan du se parkinsonföreläsningen i efterhand
Du kanske inte hann delta när vi direktsände föreläsningen om Parkinson, den 7 april 2022? Eller så vill du se den igen!?

Nu kan du se den i efterhand, inspelad och textad.

Du får ta del av övergripande skillnader mellan atypisk parkinsonism och parkinsons sjukdom. Det blir också en inblick i ny spännande forskning om vad hudens nervsystem kan berätta om parkinson och atypisk parkinsonism. Denna forskning har Neuro gett bidrag till.

Talare som driver forskningsstudien är Mattias Andréasson, neurolog och doktorand vid Centrum för Neurologi och Karolinska universitetssjukhuset Huddinge och Karolinska institutet.
 
 
 
Tack för ditt stöd!
Våra medlemmar och gåvor från privatpersoner är avgörande för vår verksamhet och bidrar till att vi kan ge råd och stöd, exempelvis i form av föreläsningar som denna. Vi erbjuder också gemenskap genom våra aktiviteter, påverkar beslutsfattare och ger stöd åt forskning inom neurologiska sjukdomar.

Gåvor ger du enkelt via: Swish till nr 9010075 | PG 90 10 07-5 | BG 901-0075

Du är också välkommen att bli medlem hos Neuro neuro.se/blimedlem
 
 
 
Facebook
 
Twitter
 
Youtube
 
Instagram
 
Website
 
Email
 
 
 
 
Neuro.se/diagnosnyheter
Fler parkinsonnyheter från Neuro
 
 
 
 
 
Vi skickar information om parkinson till dig som är medlem i Neuro och som har anmält intresse för den diagnosen. Du kan avregistrera dig från våra utskick längst ner i mejlet.

Tel: 08-677 70 10
Neuro är en oberoende organisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
Neuros nyhetsbrev produceras med stöd från Svenska Postkodlotteriet.Neuro, Besök: Ågatan 12, 172 62 Sundbyberg, Post: Box 4086 , 171 04 Solna, Sweden
Email Marketing by ActiveCampaign

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet