Neuro aktuellt 
 
Utmaningar som anhörig?
Se anhörigkonferens via webben den 21 november
Det finns möjlighet att ställa frågor även för dig som deltar via webben.


Som anhörig tvingas du ta itu med en rad förväntningar, såväl yttre som inre krav på att räcka till. Samtidigt uppstår en rad praktiska frågor utifrån en ny och ofta föränderlig livssituation. Vad kan jag som anhörig göra? Vad är rimligt? Samhällsstöd? Träffa andra?

Välkommen att ta del av Neuros anhörigkonferens direkt via webben när den går av stapeln i Malmö onsdag den 21 november kl 16-20. Kvällen har fokus på anhörigas situation vid neurologiska diagnoser. Det finns möjlighet att ställa frågor även för dig som deltar via webben, skicka mejl: konferens@neuro.se eller sms: 076 001 70 18.

Huvudföreläsare är Lennart Björklund, psykoterapeut, med mångårig erfarenhet av råd och stöd till anhöriga. Neuro informerar om vad vi kan bistå anhöriga med, samt ger en liten glimt av vilka stöd samhället kan ge, som exempelvis sjukpenning, hemtjänst, och avlösning.

Konferensen arrangeras utifrån önskemål i den enkät till anhörigmedlemmar som Neuro skickade ut i juni 2018. Den digitala sändningen via webben är en möjlighet för dig som har svårt att komma till någon av de orter som vi bjudit in till. Vi kommer även lägga upp den inspelade sändningen på Youtube så att man kan ta del av den i efterhand.
 
 
 
 
 
Vi skickar information till dig som är medlem i Neuro eller som har deltagit i någon av våra kampanjer. Du kan avregistrera dig från utskick längst ner i mejlet.
Tel: 08-677 70 10
Neuro är en intresseorganisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
 
Neuroförbundets nyhetsbrev produceras med stöd från Svenska Postkodlotteriet.
 
Email Marketing by ActiveCampaign

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet