Om Neuropromenaden

Över en halv miljoner människor i Sverige lever med en neurologisk sjukdom. Om du har en neurologisk sjukdom, har en anhörig eller bekant med en neurologisk sjukdom, eller bara vill hjälpa till så vi inbjuder dig att delta i Neuropromenaden och samla in pengar till forskning.

DATUM: Lördag 11 maj, kl. 11.00-14.00
PLATS: Ronneby Brunnspark
Vi samlas vid Brunnshallarna.

Ronneby Brunnsparkfoto Ronneby.se

Promenaden är ca 1,5 km och är tillgänglighetsanpassad. Medtag gärna fikakorg och umgås ett tag i vår vackra Brunnspark. Vi hoppas att samla flera sponsorer som också kan bidra till att vi får en trevlig eftermiddag.


Över en halv miljon människor lever i dag med neurologiska diagnoser och behov av forskning och rehabiliterande stödinsatser är stort. Gå med på Neuropromenaden så gör du en värdefull insats för forskning och rehabilitering inom Neurologi.


ANMÄLAN: Du kan föranmäla dig på Neuropromenaden.se. Det går också bra att komma till start direkt på plats.

AVGIFT: Vi hoppas att deltagarna skänker en gåva till Neurofonden i samband med anmälan/i Brunnsparken. Alla intäkter går till att finansiera stödjande insatser och forskning om neurologiska diagnoser. Beloppet bestämmer du själv. Swishnummer finns vid startplatsen i Brunnsparken.

STÖD: Om du inte kan vara med, men ändå vill stödja Neuropromenaden eller vill sponsra någon annan som deltar går det jättebra.

MER INFORMATION: maila oss på blekinge@neuro.se eller ring Lena på 0457-669 76 eller 076-111769

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet