Intresseförfrågan angående samverkanseminarium om Polyneuropati

Polyneuropati nätverket i Skåne har planerat att genomföra ett samverkanseminarium för alla med Polyneuropati i södra Sverige. Detta kommer ske på Valjeviken i maj månad. Sprid gärna informationen.

" Hej!

I Neuroförbundet Malmö finns ett väl fungerande nätverk för de som är drabbade av Polyneuropati. I nätverket ingår ett 40 tal medlemmar som träffas med jämna mellanrum för att byta idéer och erfarenhet om hur det är att leva med polyneuropati i vardagen och hur man kan förbättra sin livskvalitet.

Nu vill vi ta initiativet till att lära känna andra polyneuropatidrabbade i främst södra Sverige och planerar därför att arrangera ett seminarium på Valjevikens kursgård i Sölvesborg, dit vi vill bjuda in alla som är intresserade av att utveckla sin kontaktyta med andra polyneuropatidrabbade.

Seminariet blir på 3 dagar preliminärt i maj i år och bygger på att träffas, lära känna varandra och utbyter erfarenheter via t ex gruppsamtal och grupparbete. Vi räknar även med att Valjevikens kursgård kan ställa upp med några av sina kunniga experter som kan hålla föredrag om ämnen som är intressanta för oss.

Därför gör vi nu en rundförfrågan främst bland polyneuropatidrabbade i södra Sverige om det finns intresse att delta i ett sådant seminarium. Om vi blir en grupp på ca 16 deltagare eller fler är Valjevikens kursgård positiva till att ställa upp och arrangera ett samverkansseminarium med oss. Förhoppningen är att vi med olika bidrag via Valjeviken och Neuroförbundet Malmö kan komma ner till en totalkostnad på 1100 kronor per person i enkelrum och 900 kronor per person i dubbelrum för 2 nätter det inkluderas även mat och kursdeltagande.

Vi ber dig att sprida den här rundförfrågan till de polyneuropatidrabbade du känner för att höra om det finns intresse av att delta. Från nätverket i Malmö finns ett preliminärt intresse från ca 10 deltagare och vår förhoppning är att många inom ditt område också är intresserade av att delta. Vi är tacksamma om du hör av dig till oss så snart som möjligt med kommentarer och uppgifter.

Du kan kontakta Neuroförbundet Malmös kansli på tel. 040 – 12 59 59 eller e-mail: malmo@neuro.se

Denna preliminära intresseförfrågan är inte bindande utan tjänar som underlag för att vi ska kunna bestämma om vi ska gå vidare med planering och att informera Valjevikens kursgård så snart som möjligt.

Med vänlig hälsning

Nätverk Polyneuropati Skåne"

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet