Innovationslunch: Lyssna, fråga och våga skapa innovation!

Martin Högenberg leder CGI Sveriges innovationsarbete. Onsdagen den 30 oktober delar han med sig av sitt arbete när vi på Blue tillsammans med CGI bjuder in dig på
innovationslunch.

De riktigt stora frågorna ställs ofta av barn, och få utvecklas lika snabbt som barn.
Martin Högenberg ansvarar för att ge förutsättningar för CGI att innovera, samtidigt som han gör samma resa med att utveckla deras kunders innovationsförmåga.

Martin är utbildare för IHM Business School, i Innovation and Business Growth, där han tar det stora i innovation ner till praktiska beståndsdelar, som skapar kraft från varje individ.
Vad är det som gör att Martin får leda dessa företag framåt mot en ökad innovationsförmåga? Vad utmärker de som lyckas med sin förnyelse? Hur påverkar människors beteenden företagens förmåga att innovera? Hur uppfattas människor som vill förnya i olika situationer? Kom och ställ frågor och få inspiration till att driva innovation för dig, team eller företag som vill särskilja sig mot sina konkurrenter.

Datum: Onsdagen den 30 oktober
Tid: 11.30-13
Plats: Open Arena, Blue Science Park. Campus Gräsvik 2, Karlskrona


Vi bjuder på lunch. Anmäl dig senast söndagen den 27/10

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet