Utbildning för kongressombud

Från och med den 15 augusti till och med den 2 september är verktyget som vi ska använda för kongressen öppet för att alla ska kunna bekanta sig med det. Ni som deltog på Neuros förbundskongress i september 2021 kommer att känna igen er, för vi använder samma verktyg, men vi har gjort vissa förbättringar utifrån den återkoppling vi fick.

För att komma åt testverktyget, använd denna länk:
https://live.twebcast.com/participant/neuro2022

Första gången du går in på länken, så behöver du skapa ett konto. För att kunna skapa ett konto måste du använda den mejladress (e-postadress) som du använde när du anmälde dig som ombud.

Utbildningstillfällen:
Tisdagen den 30 augusti klockan 18-19
Torsdagen den 1 september klockan 11-12 

För att anmäla er till utbildningarna, gå in på denna länk: https://response.questback.com/neuroforbundet/kv22

Digitalt IT fika om kongressverktyget.
Här får du tips och vägledning samt möjlighet att få svar på dina funderingar om det digitala verktyget som kommer att användas vid extrakongressen.

Observera att fikat endast gäller kongressverktyget och inte frågor om rör själva kongressen. Ingen föranmälan, klicka på länken nedan för att delta:

Söndagen den 4 september klockan 14-15
Klicka här för att ansluta till mötet

Torsdagen den 15 september klockan 11-12
Klicka här för att ansluta till mötet

Det är Jenny Rundqvist som kommer att hålla utbildningarna och det är också till henne som ni vänder er om ni behöver hjälpa att komma in i verktyget, jenny.rundqvist@neuro.se alt 076-001 70 39

Om ni har några frågor eller funderingar kring kongressen i övrigt, är ni välkomna att kontakta Caroline Kåhre, caroline.kahre@neuro.se alt 076-001 70 15.

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet