Neurorapporten 2020

.

Ny möjlighet till lunchwebbinar 24 juni

Presentation av Neurorapporten 2020 Fördjupning: rehabilitering

 

Vi vill erbjuda er, vårt föreningsliv, en ny möjlighet att kunna delta i presentation av Neurorapporten 2020 Fördjupning: rehabilitering. Detta på grund av att lunchwebbinariet den 16 juni avslutades i förtid på grund av tekniska problem som vi inte råda över.

Rehabilitering är och har alltid varit en central fråga för vårt förbund. Behovet av bra neurologisk rehabilitering har funnits i alla tider och finns oavsett neurologisk diagnos. Därför ser vi fram emot att presentera Neurorapporten samt ge er i föreningslivet en möjlighet att ställa frågor.

Digital presentation - möjlighet att ställa frågor
Vi gör det digitalt via videokonferenstjänsten Microsoft Teams. En videokonferenstjänst som är gratis och möjlig att använda via dator, mobiltelefon och surfplatta. Om ni vill delta via er mobiltelefon eller surfplatta rekommenderar vi er att ladda ner samt logga in Microsoft Teams appen i god tid innan presentationen.

Ni kommer att kunna skriva frågor i Q&A-funktionen om den senaste Neurorapporten 2020. Q&A står för "Questions and Answers" och du når den genom Q&A-knappen i Teamsprogrammet.

Plats: Vid din dator, mobil eller surfplatta
Datum: Onsdag den 24 juni 2020
Tid: 12.00 – 13.00

Klicka här för att delta 24 juni kl. 12:00. Om det är möjligt får ni gärna ansluta 5 min innan vi börjar presentationen. Vi räknar med att presentationen av Neuorapporten, tillsammans med frågor från er, kommer att ta cirka 60 min.

Varmt välkomna!

Sara De Haas, utredare och intressepolitiskt ansvarig
Lise Lidbäck, förbundsordförande