En utsiktsbild över Calpe i Spanien
Calpe ligger nära Alicante i Spanien. Foto: pixabay.com

Inbjudan till Calpe, Spanien - oktober 2019

Neuro Västmanland bjuder in till rekreationsresa till Spanien och Calpe på Costa Blanca-kusten 2019-10-14 t o m 2019-10-23. Avresa från Arlanda till Alicante i Spanien, Calpe ligger cirka 6 mil från Alicante.

Kostnad 11 500 kr för del i dubbelrum på hotell AR Diamante Beach SPA vilket är ett fyrstjärnigt hotell som är helt tillgängligt för rullstolsburna och funktionshindrade personer. Ligger 200 m från stranden Levante och strandpromenaden. Möjlighet finns att hyra el-moppe på plats. Vi har även tillgång till några enkelrum. Det finns också möjlighet att hyra andra hjälpmedel.

Det finns en SPA-avdelning med bland annat varmvattenbassäng och gym. Utomhuspool med transportabel lift finns.

I priset ingår flyg tur och retur, transfer till och från hotellet i Calpe med buss med lift, halvpension med frukostbuffé och lunch- el middagsbuffé. del i dubbelrum, handikappanpassad buss vid utflykt, medhjälpare som står till allas förfogande. Sex handikappanpassade rum finns till vårt förfogande.
Det kommer att bli en utflykt till den ekologiska vingården Mendoza. Buss ingår men inte inträdet på cirka 350 kr och då får man även prova viner med tilltugg.

Enkelrumstillägg 2 430 kr. Anmälningsavgift 4 500 kr per person som ska vara betald senast 15 juni. Västmanlands medlemmar har förtur. I mån av plats får medlemmar i andra län åka med. Slutavgiften ska vara betald senast 20 juli.

För mer info och anmälan kontakta
Elsi-Marie Andreasson
073-7636184 eller 

Anna Bärneskär
073-7525613

Mejl: vastmanland@neuro.se