Om Neuro Västerås

Neuroförbundet Västerås är en förening med drygt 200 medlemmar i Västerås med omnejd.

Idag finns endast Fagersta och Västerås kvar som lokalföreningar i länet. Västerås har därför medlemmar i Hallstahammar, Arboga, Kungsör, Köping, Surahammar och Sala. Är du intresserad av att starta upp en lokalförening med stöd av oss hör av dig till någon i styrelsen.

Vi har medlemsträffar där vi utvecklas, njuter, umgås och lär oss om vartannat. Vi är idag en ganska stor styrelse men vi har många orter att täcka är det ett måste. Vi ordnar resor, kryssningar och konsertbesök. Saknar du något eller vill hitta på något hör gärna av dig! Alla tips tas tacksamt emot. Vi har en medlemsgrupp i styrelsen som jobbar med att boka och utveckla våra träffar, så skicka ett mail så blir de glada.

Vi jobbar även intressepolitiskt genom olika arbetsgrupper i alltifrån KHR (kommunala handikapprådet) till hjälpmedelsgruppen. Vi har idag inget bemannat kansli men vi i styrelsen gör vårt bästa för att svara på de frågor du har. Vi har lokaler på Eriksborg, ingång 25.

Vill du bli medlem kontakta oss via mail eller telefon som du finner under Kontakt.

Sedan 2010 finns vi även på Facebook, där vi diskuterar allt ifrån lokala event till större livsfrågor. Besök oss gärna där! Du finner oss även på Twitter @NeuroVasteras.