Nyheter och aktiviteter

 

Alla nyheter

2019-09-13

Glöm inte att söka bostadstillägg.

169 000 personer i Sverige med rätt till bostadstillägg söker inte tillägget.

Läs mer

Ståuppföreställning

Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland bjuder in allmänheten till en ståuppföreställning

Läs mer

Caféträff 191106

Gustav Adolfsdagen, som den 6 november brukar kallas, firas i cafévärlden med Gustav Adolfbakelser, en tradition som vi vill uppmärksamma. Vi träffas därför på Café Råtorp där man fortfarande bakar dessa. Vill du ha något annat så går det också bra!

Läs mer

Medlems-nytt

En ny termin är på gång och vi börjar redan den 4 september med en caféträff på vice ordf:s innergård. Vi fortsätter sedan med en utflykt till Örebro slott i mitten av månaden.

Läs mer

Caféträff 191023

Som ni märker har vi valt att flytta denna caféträff, då början av oktober annars skulle ha blivit väldigt fullspäckad. Eftersom vi av olika orsaker var tvungna att ställa in caféträffen med musikduon ”En duos” i våras, gör vi också ett nytt försök

Läs mer

Utflykt 190928

Vi planerar för att göra en höstutflykt till Hammarö fågelstation. ”Fågelstationen drivs av Karlstads Ornitologiska Förening med ekonomiskt stöd av Hammarö kommun samt Länsstyrelsen i Värmland.

Läs mer

Föreläsning Neurodagen 2019 191003

”Från och med den första januari 2015 har vi en ny lag i Sverige som betraktar otillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar som diskriminering. En lag som påverkar allt från den enskilda entreprenören till stora statliga organisationer. "

Läs mer

Neurodagen 191001

Vi åker också till Torsby sjukhus och finns på plats vid huvudentrén med ett informationsbord. Ni som har närmare till Torsby är därför välkomna dit!

Läs mer

Neurodagen 190926

Som vanligt står vi på CSK under veckan kring Neurodagen den 28 september, där vi finns på plats vid huvudentrén med ett informationsbord en av dagarna, och representanter för andra lokalföreningar i Värmland, de andra dagarna.

Läs mer

Höstresa 190921

Tanken är att vi ska åka till Örebro för att besöka slottet och bli guidade där. Örebro slott, en gång en enkel försvarsborg med fängelser, men under vasatiden ombyggd till ett magnifikt kungligt slott.

Läs mer