Neuro Karlstad

Norra Kyrkogatan 4 (kansli) - 652 24 Karlstad SE

054-18 92 54 - karlstad@neuro.se

Välkommen till Neuro Karlstad.

Kansliet är bemannat:

måndag, onsdag, torsdag, fredag kl. 8.00-12.00, tisdag kl. 13.00-16.00. Förutom "caféträffsonsdagen" (första onsdagen i månaden) då kansliet är bemannat på eftermiddagen: kl. 13.00-16.00.

Telefontider:

måndag, onsdag, torsdag, fredag kl. 10.00-12.00, tisdag kl. 13.00-15.00. Förutom "caféträffsonsdagen" (första onsdagen i månaden) då kansliet är bemannat på eftermiddagen: kl. 13.00-16.00 och telefontiden följaktligen också flyttar till eftermiddagen.

Vid besök - ring eller mejla gärna i förväg.

Vi är en ideell och fristående organisation som styrs av dig som medlem. Vi arbetar för att förbättra situationen för personer med neurologiska sjukdomar och skador, samt för deras anhöriga. Viktiga delar i vårt arbete är att medverka till att bryta isolering och skapa gemenskap, ge medlemmmar och deras anhöriga möjlighet att träffas. Våra medlemmar har genom våra aktiviteter möjligheter till resor, utflykter och annan rekreation.

Vår huvudsakliga uppgift på lokalplanet är att bevaka och påverka vår närmiljö, så att vi kan få möjlighet att leva på samma villkor, som andra medborgare utan funktionsnedsättningar. Detta gör vi bland annat genom att vara aktiva i Rådet för personer med funktionsnedsättning och kommunens tillgänglighetsgrupp, tillsammans med andra handikappföreningar.

Gör till favorit

Gå med i Neuro

För bara 30 kronor i månaden får du tillgång till diagnosstöd, nätverk och juridisk rådgivning.

Jag vill gå med idag!

Någon att prata med

Våra diagnosstödjare vet hur det är att leva med neurologisk diagnos.

Ring eller mejla