Årets julkampanj - 2018

Nu börjar Neuros julkampanj – Du är inte ensam. Temat för årets julkampanj – Du är inte ensam. Förbundskongressen 2017 beslutade att Neuro ska växa. Därför är årets julkampanj inriktad på medlemsrekrytering. En kampanj som belyser att livet med neurologisk diagnos inte behöver vara ensamt. Genom filmer med diagnosstödjare i olika sociala mediekanaler, som Facebook och Instagram, illustrerar Neuro förståelse för människors vardag med neurologiska diagnoser. Samtidigt visar filmerna att det finns en lösning ett klick bort, nämligen Neuro. Håll gärna utkik och dela filmerna på Facebook och Instagram. Neuro kommer även att skicka ut ett sedvanligt insamlingsbrev via posten och mejl. Här ger vi möjligheten att skänka en julklapp som bidrar till kampen för ett samhälle för alla. Har ni några frågor kontakta gärna Max Ney på max.ney@neuro.se, mobil 076 001 70 18

 

Alla artiklar

2018-12-10

Café KonstArten

Datum och program kommer i nästa nummer av Kontakten och här på hemsidan inom kort.

Läs mer

Startdatum för diagnosträffar/återkommande aktiviteter vt-19

Välkomna till diagnosträffarna/aktiviteterna ALS - Amyotrofisk Lateral Skleros, Borgen, Caféträff för dig med MS och Rullstolsdans . Är du intresserad av NMD-badet eller MS - gymnastiken kontakta kansliet.

Läs mer

Fikaträff för dig med MS

Välkomna till årets sista MS-café. Du med MS är inbjuden på en fikaträff i föreningslokalen den 11 december kl. 18.00 - 20.00. Hjärtligt välkomna!

Läs mer
2018-11-20

Inför ÅRSMÖTET torsdag 21 mars 2019

Alla sektionsansvariga ombedes lämna in sin verksamhetsberättelse snarast.

Läs mer
2018-11-20

Intresserad av att arbeta idéellt inom Neruroförbundet Göteborg?

Vi behöver alltid nya krafter och idéer i föreningsarbetet.

Läs mer
2018-07-31

Neurorapporten 2018

Årets Neurorapport har temat E-hälsa.

Läs mer
2018-06-11

Poddsändningar

Du kan lyssna på Neuropoddens program nästan när och var du vill.

Läs mer
Scandic har börjat med elscootrar
2018-05-29

Du kan låna en scooter på en rad hotell från Malmö till Umeå.

Läs mer

Strokeföreningen inbjuder till årets sista filmsöndag

Välkomna på filmvisning, söndagen den 16 december ser vi filmen "Mamma Mia!". Innan filmen serveras söndagslunch på Café Ärtan 1 trappa upp.

Läs mer

Lillstugan på Strannegården!

Välkommen att hyra Lillstugan, medlemmar i Neuroförbundet Göteborg kan hyra Lillstugan på Strannegården när vi inte har vår ordinarie sommarverksamhet.

Läs mer