Vårutflykt i sköna maj!

Lördagen den 25 maj planerar vi en dagstur med buss österut.

aVi börjar med ett besök på Jonsereds Trädgårdar där trädgårdsmästaren kommer att berätta om projektet med att bygga upp trädgården och dess verksamhet.

Vi bjuds på kaffe i trädgårdscaféet innan vi tar oss ner genom de vackra ekbackarna till Jonsered för att besöka Östhjälpens secondhandaffär; fynda böcker, kläder m.m. och gör en insats för både miljön och din egen plånbok.

Vi kommer att äta lunch på Nääs fabriker, restaurangen ligger vid Sävelången och är känd för sin goda mat. Lunchbuffén inkluderar två varmrätter, salladsbuffé, soppa, kaffe och dessert. 

Efter maten har du tid att promenera och vill du shoppa finns det flera alternativ du kan välja mellan. Hugos Handel & Kök - en liten matbutik med ett brett utbud av delikatesser och godsaker. En stor heminredningsbutik med allt från soffor till ljus. Bomullsbutiken - en stor klädaffär med många fina märkeskläder. Här hittar du även flera Pop-Up butiker som säljer konst, smycken m.m. Allt tillgängligt på ett plan.

Tider och priser kommer i nästa Kontakten och här på hemsidan inom kort. Du kan anmäla ditt intresse resan nu till Madeleine på kansliet, tel. 031-711 38 04 eller via e-post: info.gbg@neuro.se

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Mer information hittar du via på länkarna nedan:
Nääs fabriker
Östhjälpen