Välkommen till Neuropromenaden 2019 i Slottsskogen, Göteborg!

Ta med nära och kära, vänner och bekanta, eller vem du vill.
Alla kan vara med och samla in pengar till forskning.


DATUM: Lördag 11 maj, kl. 13.00
PLATS: Slottsskogen

OBS! Samling vid Lilla Dammen, ingång från Vegagatan

Över en halv miljon människor lever i dag med diagnoser som t ex Stroke, MS, Parkinson, Epilepsi och neuromuskulära sjukdomar. Stora framsteg har på senare tid gjorts inom flera områden men mycket mer forskning behövs. Behovet av rehabiliterande stödinsatser är också stort. 

Gå med på Neuropromenaden så gör du en värdefull insats för forskning och rehabilitering inom Neurologi.

Allt du behöver göra är att anmäla dig och komma till Neuroförbundets partytält vid Lilla dammen, nära lekplatsen Plikta, Vegagatan.

Där väljer du ett eller flera av de färgband som symboliserar Neuroförbundets diagnoser och startar därefter den 1,8 km långa promenaden. Vid målgången serveras lite förfriskningar.

Vi hoppas att samla flera sponsorer som också kan bidra till att vi får en trevlig eftermiddag.

 

ANMÄLAN: Anmäl dig till Neuropromenaden,  kan också ringa kansliet så hjälper vi dig med anmälan tel. 031-711 38 04.

Sista anmälningsdatum är den 3:e maj. 

AVGIFT: Allt vi förväntar oss är att deltagarna skänker en gåva till Neurofonden i samband med anmälan. Alla intäkter går till att finansiera stödjande insatser och forskning om neurologiska diagnoser. Beloppet bestämmer du själv.  

STÖD: Om du inte kan vara med, men ändå vill stödja Neuropromenaden eller vill sponsra någon annan som går kan du,  lämna bidrag här.

För mer information om Neuropromenaden  maila oss på info@neuropromenaden.se eller gå med i vår grupp på Facebook för att få löpande uppdateringar.

Hjärtligt välkomna!