Selma spa i Sunne
Selma spa i Sunne

Bussresa till Värmland, favorit i repris!

Selma Spa, Västanå teater, Lars Lerins Sandgrund m.m. 3-5 juni 2019.

Preliminärt program:

3 juli startar vi 8.30 från Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12.

Vi stannar för en mysig fika i Tössestugan. Därifrån åker vi vidare till Klässbol Linneväveri där vi får se deras fina väveri och den som vill har möjlighet att handla. Lunch får vi på Kvarnen i Klässbol och därefter reser vi vidare till vårt hotell Selma Spa. På kvällen serveras en tvårätters middag.

4 juli hela dagen fri för bad i den nya poolanläggningen eller för den som hellre vill ta en promenad i Rottneros trädgård så finns den möjligheten. Lunchbuffé på hotellet.

På kvällen går vi på Västanå teater i Berättarladan. I pausen bjuds vi på en enklare middag. Årets föreställning EDDAN, bygger på samling nordiska kväden och
verser, skrivna i Norge och på Island under åren 800-1000. Det är mytologiska berättelser, poetiska texter om äventyr med gudar, jättar, dvärgar och andra varelser. Det är mustiga sagor om skapelse och undergång, där humorn och visheten går hand i hand. Musik och dans är en del av berättandet.

5 juli efter en god hotellfrukost och utcheckning åker vi på andra sidan Frykensjön till Alsters Herrgård, Gustaf Frödings minnesgård. Här får vi en guide som berättar om Fröding och därefter lunch.

Nästa stopp blir Lars Lerins Sandgrund i Karlstad, en önskad repris! Åter till Göteborg vid 19-tiden.

Ca pris medlem: 3 500 kr. Icke medlem ca 4 500 kr.

Hotellet erbjuder: Ryggmassage/fotvård eller ansiktsbehandling 25 min, 475 kr Det går även att beställa andra behandlingar till ordinarie priser.

Fåtal platser kvar!

Anmäl er så snart som möjligt dock senast 4 april till Madeleine på kansliet,
tel. 031-711 38 04 eller e-post: madeleine.gbg@neuro.se


Avbokningsregler:
Avbokning 5-20 dagar före avresa – 50 % av kostnaden debiteras. Avbokning 4 dagar före avresa eller senare – hela kostnaden debiteras.