Petra fick stroke framför kameran under inspelning av tv-programmet Robinson

Under inspelningen av tv-programmet Robinson 2011 fick Petra Ljungberg en stroke, då 26 år gammal. Nu släpps filmen ”1605 dagar och nätter” som handlar om hennes kamp tillbaka till livet.

STROKE-Riksförbundet har finansierat och varit en del av produktionen av dokumentärfilmen som kommer finnas på TV4play och förbundets hemsida. 

I filmen får vi se att det inte är lätt att få rehabilitering. Petra får kämpa, tjata och är nära på att ge upp, men till slut kommer en vändning! hon lyckas få komma till en rehabiliteringsklinik.

Det är en gripande film där vi får vara med och se vad som händer med Petra och hennes anhöriga under den svåra tiden. Petra är en fighter som inte ger upp och slutet visar på att det finns en väg vidare i livet.

Efter en stroke börjar en lång kamp för att kunna få en meningsfull vardag och då är rehabilitering en brygga till det. Därför måste man omgående få en strukturerad, individuell och återkommande rehabilitering.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet