Utsikt över en havsvik. Foto.
Foto: Pixabay.

Resa till Spanien

Neuro Västerås bjuder in till rekreationsresa till Spanien och Calpe på Costa Blanca-kusten 2023-05-30 t o m 2023-06-09. Avresa från Arlanda till Alicante i Spanien, Calpe ligger cirka 6 mil från Alicante.

Kostnad 13 500 kr för del i dubbelrum på hotell AR Diamante Beach SPA vilket är ett fyrstjärnigt hotell som är helt tillgängligt för rullstolsburna och funktionshindrade personer. Ligger 200 m från stranden Levante och strandpromenaden. Möjlighet finns att hyra el-moppe på plats. Vi har även tillgång till några enkelrum. Det finns också möjlighet att hyra andra hjälpmedel. Det finns en SPA-avdelning med bland annat varmvattenbassäng och gym. Utomhuspool.

I priset ingår flyg tur och retur, transfer till och från hotellet i Calpe med buss med lift, lastbil till bagage och hjälpmedel/rullstolar, halvpension med frukostbuffé och lunch- el middagsbuffé, del i dubbelrum, handikappanpassad buss vid utflykt, medhjälpare som står till allas förfogande. Nio handikappanpassade rum finns till vårt förfogande samt tre enkelrum, fler kan säkert ordnas vid behov.
Det kommer att bli minst en utflykt med anpassad buss i nuläget, fler kan tillkomma.

Vi flyger från Arlanda. Flygtider meddelas senare.

För mer info och anmälan kontakta eller
Elsi-Marie Andreasson Anna Bärneskär
073-7636184 073-7525613

Eller mejl: vasteras@neuro.se

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet