Vägskylt Hensmåla. Foto.
Starten sker som vanligt från vattnet vid stranden, sedan är det nästan exakt de vanliga sträckorna som gäller. Foto: Håkan Sjunnesson, Neuro.

Hensmåla Triathlon 2021 Corona Edition

Även 2021 är ett annorlunda år. Detta innebär tyvärr att det heller inte kan bli ett helt vanligt Hensmåla Triathlon. Man anordnar dock i år en variant som är mer lik den version ni är vana vid! Loppet genomförs i år enskilt eller i grupper på plats, men mestadels utan publik och funktionärer. Till förmån för ALS-forskningen.

Man kan anmäla och tillsammans genomföra loppet med som mest 8 personer åt gången. Triathlonet genomför du vid valfri tid mellan datumen 2/7 - 16/7, som du specificerar vid anmälan. Efter att tiden blivit godkänd och startavgiften betald är du välkommen att genomföra loppet på plats.

Alla som har genomfört loppet laddar sedan upp sitt resultat, tillsammans med bild och text om man vill, på denna sidan. Om man inte vill visa sin tid eller placering kan man välja att dölja detta.

Efter den 16:e juli samlas alla tider in och 18 juli planerar vi en final för de snabbaste damerna och herrarna. Den som sedan vinner finalen blir vinnare av Hensmåla Triathlon 2021 - Corona Edition!

Hela startavgiften, 250 kronor) och övriga donationer går till ALS-forskningen.