Ett barn i en jättestor badring som dras efter en liten motorbåt. Foto.
Spännande äventyr i Blekinge. Foto: Håkan Sjunnesson, Neuro.

Familjevecka på Valjeviken

Neuro har under många år arrangerat en sommarvecka för familjer på anläggningen Valjeviken i Blekinge. Under ett par år behövde vi tyvärr ställa in denna familjevecka på grund av covid-19-pandemin. Nu har vi glädjen att berätta att Neuro planerar att erbjuda en familjevecka igen på Valjeviken kommande sommar: den 18-23 juli 2022.

Familjeveckan innebär att Neuro erbjuder medlemmar som har barn att ansöka till en veckas vistelse tillsammans med andra familjer på anläggningen Valjeviken. Valjeviken har tillgängligt boende, och i familjeveckan ingår det måltider och aktiviteter. Vi återkommer i början av 2022 med mer information om familjeveckan, och om hur man ska ansöka till familjeveckan.  Informationen kommer då att uppdateras här och förmedlas bland annat genom våra nyhetsbrev.

Det brukar hända under veckan:

Under familjeveckan på Valjeviken erbjuder vi aktiviteter för såväl stora som små.

Det blir spännande sommarupplevelser i form av ridning och olika vattenaktiviteter. Även en dagsutflykt med buss till ett hemligt resmål finns inplanerad. Det ges också möjlighet till erfarenhetsutbyte kring frågor om att vara förälder med neurologisk sjukdom eller skada.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet